© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.11.2017 08:48:59

Kaj pa tebi ni jasno, Cristiano!? Portugalski zvezdnik s svojo AROGANTNO izjavo poskrbel za veliko GNEVA v Madridu: Odprite google in vtipkajte ...

Reuters

Real Madrid je moral po Gironi premoč priznati še Tottenhamu, v španski prestolnici pa se je prižgal rumeni alarm.

Aktualni španski in evropski prvaki so se že na začetku sezone znašli v velikih težavah. V la ligi so si priigrali že osem točk zaostanka za Barcelono, v ligi prvakov pa stanje kljub ničli na Wembleyju ni tako alarmantno, čeprav je kar nekaj elementov, ki lahko navijače kraljevega kluba še kako skrbijo. 

Igra Reala je tudi ob zmagah v letošnji sezoni vse prej kot prepričljiva, Cristiano Ronaldo pa dosega občutno manj golov kot na primer v prejšnji sezoni. Proti Tottenhamu mu je uspelo zgolj poskrbeti za lepotni popravek na semaforju, kljub drugi zaporedni ničli pa je pred predstavnike medijev stopil zelo moren, morda celo preveč miren glede na celotno situacijo: "Zdi se, da ljudje hitro pozabljajo vse dobre stvari, ki smo jih naredili, mislim, da ne bi smeli govoriti o nikakršni krizi." Cristiano se je dotaknil še igralcev, ki jih ima Zinedine Zidane trenutno na voljo.

"Nogometaši, ki so prispeli poleti, imajo veliko potencijala, toda Pepe, Alvaro Morata in James Rodriguez so igralci, s katerimi smo bili še močnejši. Prav tako potrebujemo Danija Carvajala in Garetha Bala. Mislim, da trenutna ekipa ni slabša, le manj izkušena, ni nobenega vzroka za prižiganje alarma. Tudi ob trenerju stojimo," je še dodal Portugalec. Z odgovorom na vprašanje o svoji strelski suši pa je poskrbel za kar nekaj gneva in slabe volje med navijači Reala: "Vse je super, sem miren. Če boste odprli Google in vtipkali 'zadetki Cristiana Ronalda', potem vam bo vse jasno."