© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.11.2017 15:31:58

Sergio Ramos kot še NIKOLI! Čustveno in užaloščeno tudi o Piqueju: Včasih je bilo TAKO, no, danes pa je ...

Kapetan Reala je odprl svojo dušo in iskreno povedal, kaj mu na tej leži ...

Sergio Ramos ni samo simbol španskega nogometa, temveč tudi španske enotnosti. Kapetan Reala je tokrat spregovoril tudi o aktualnem političnem dogajanju v Španiji, ki ga, kot ni nikogar, pustil malodušnega.

"V svet pošiljamo žalostno sliko. A bolj kot situacija v Kataloniji, me vsakič znova prizadene, ker naša himna nima besedila, nima besed ... Vedno se počutim žalostno, ko gledam druge reprezentance, igralce, ki lahko pojejo svojo himno, mi pa smo tiho," je dejal Ramos.

Real je v nedeljo igral v Kataloniji, izgubil pri Gironi, a Ramos je dejal, da ni bilo nikakršnih trenj.

"Vse je bilo v najlepšem redu, no, razen rezultata. Na tribunah je bilo kar nekaj španskih zastav, doživeli nismo ničesar neprijetnega. Tega tudi nismo pričakovali," je dejal Sergio.

Tokrat je spregovoril tudi o svojem dolgoletnem reprezentančnem soigralci, Gerardu Piqueju, Kataloncu, ki je jasno in glasno podprl katalonsko željo po osamosvojitvi in zaradi tega je bil nanj usmerjeno veliko srda navijačev. "Dejal sem mu, da ni bilo potrebno, da se vmešava v to, da o tem govori. Točno ve, kaj si mislim o tem," je pojasnil Španec.

Razkril je tudi odnos s Piquejem in kako se je ta čez leta spremenil!

"Včasih nisva imela kdo ve kako dobrega odnosa. Bila sva soigralca in to je bilo to. Zdaj je drugače, zdaj smo odrasli, ceniva neke druge stvari, ki jih takrat nisva. Zdaj sva več kot le soigralca," je priznal Ramos.