© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.11.2017 11:30:54

NORA IDEJA! Poglejte, kako je navijač Crvene zvezde motiviral svoje ljubljence pred tekmo z Arsenalom (foto)

Profimedia

Navijači Crvene zvezde so že pred dvema tednoma, ko so njihovi ljubljenci z Arsenalom igrali na domačem stadionu, pričakovali veliko. Na koncu so Beograjčani izgubili z 0:1, jutri pa se bosta moštvi pomerili v Londonu.

Jasno, zmaga aktualnih srbskih prvakov v gosteh pri Arsenalu bi bila senzacija, pravi čudež. Tega se zavedajo tudi njihovi najzvestejši privrženci, ki seveda sanjajo o prav takšnem razpletu. Domišljija nima meja, tako je eden od navijačev iz Beograda prišel na idejo, kako bi motiviral varovance trenerja Vladana Milojevića.

avto crvena zvezda 1


Na srbski spletni strani z malimi oglasi je objavil, da bo strelcu zadetka na jutrišnji tekmi na stadionu Emirates (ob 21.05) poklonil svoj avtomobil Ford Escort, letnik 1994, 'bencinar', s 310.000 prevoženimi kilometri in registriran do junija 2018. Po dodatno opremo je zapisal radio kasetofon.

avto crvena zvezda 2


"Seveda, zadetek mora biti zmagoviti, sicer ne bi imel nobenega smisla," je še dodal na koncu, pred tem pa pojasnil, da avtomobil ni nič posebnega, da se tega tudi sam zaveda, ampak to je vse, kar ima: "Dobro mi je služil in še vedno mi služi. Ima pet prestav, skupaj z 'rikvercom', ima pa tudi plin. Navijači Arsenala, ki so po žrebu govorili, kako ne vedo, kdo je ta Zvezda, ki je z njimi v skupini, mi gredo pošteno na živce. Zdaj je čas, da jim pokažemo zobe. Fantje, v napad!"

avto crvena zvezda 3