© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.10.2017 10:52:14

Harry Kane je REALU predstavil DRZNO ZAHTEVO, ki jo morajo Španci izpolniti, da bi prišel

Nocoj se bosta v tretjem krogu skupinskega dela lige prvakov v Madridu pomerila Real in Tottenham, dvoboj pa bo izjemno zanimiv zaradi zvezdnika gostujočega moštva, ki je tudi Realova velika želja.

Seveda govorimo o Harryju Kanu, ki trenutno spada med najbolj vroče napadalce na svetu in posledično obstaja vedno večja verjetnost, da bo poleti zapustil londonski klub.

Zanj se zanima kopica evropskih nogometnih velikanov, najbolj zagreti za njegov podpis pa naj bi bili prav pri madridskem Realu. Pri Tottenhamu zatrjujejo, da igralca ne nameravajo prodati, pogodba pa ga s klubom veže do 30. junija 2022.

Toda Kana zanima prestop v kraljevi klub in tudi angleški mediji namigujejo, da bo poleti najverjetneje zamenjal delodajalca. Prav tako poročajo, da je mladenič Realu že postavil pogoj, pod katerim se bo preselil na Santiago Bernabeu.

Madridčanom naj bi namreč rekel, da bo prišel samo pod pogojem, da prodajo Karima Benzemaja. Prav Francoz bi bil Kanov največji konkurent, zato obstaja možnost, da je to tudi resnično storil. S tem bi si zagotovil, da bi prevzel vlogo prvega napadalca v ekipi in pri njegovih 24 letih bi jo lahko obdržal za kar nekaj časa.

Trener Zinedine Zidane je v zadnjem času nekajkrat govoril o Kanovi vrhunski kakovosti, poleg tega pa je dodal, da gre za kompletnega nogometaša.