© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.10.2017 10:02:45

V javnosti se obnašam kot dama, z Mertensom pa najraje SEKSAVA v ... Dvojno življenje izbranke ZVEZDNIKA NAPOLIJA!

Izbranka zvezdnika Napolija Dreias Mertensa je s svojo izkrenostjo šokirala italijansko javnost in v malce neprijeten položaj spravila nogometaša.

Dries Mertens navdušuje v dresu vodilne ekipe italijanskega prvenstva. Belgijski reprezentant je s sedmimi zadetki peti najboljši strelec serie A in najboljši strelec Napolija. Napadalec je zelo vroč, v Italiji, kjer so nogometni zvezdniki še posebej priljubljeni, pa so se zdaj "spravili" nad njegovo izbranko.

Ker italijanska športna javnost belgijskega napadalca odlično pozna, so se zdaj osredotočili na njegovo ženo. Kat Kerkhofs je spregovorila o zakonskem življenju s slavnim nogometašem in o zakonskih težavah, ki pa so zdaj že preteklost. Dries in Kat v tem trenutku preživljata izjemno srečne trenutke, v enem od popularnih italijanskih televizijskih šovov pa je Belgijka govorila tudi o spolnem življenju. In razkrila nekaj, s čimer je v javnosti povzročila pravi vihar.

"V javnosti se obnašam kot dama," je s svojo pripovedjo na temo spolnosti začela Kat in nadaljevala: "V postelji sem pravi čudak. Moje mnenje je, da če nimaš težav v spolnosti, potem si uspešen tudi na drugih področjih v življenju. Najraje se strastem predajam na nenavadnih mestih, kot je denimo stranišče na vlaku. To zelo rada počnem!"

Žena odličnega napadalca pa je govorila tudi o svoji izkušnji s plastično operacijo. "Da, moram priznati, da sem bila operirana. Ampak morala sem si zmanjšati prsa, saj so bila prevelika."