© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
05.10.2017 13:10:40

Ramos in Pique se ne šalita! Res se bosta lotila SKUPNEGA BIZNISA! Kaj bosta počela? Razkritje je NEVERJETNO ...

Gerard Pique je na tiskovni konferenci šokiral z izjavo, da se bo z velikim tekmecem iz Reala lotil skupnega posla.

Eden od največjih zagovornikov in borcev za samostojno Katalonijo je brez dvoma nogometaš Barcelone Gerard Pique. Katalonec s svojimi izjavami in objavami na twitterju pogosto dviguje prah, velikokrat na takšen ali drugačen način zbada največjega rivala Barcelone in se z različnimi člani Reala spušča v prave besedne vojne.

Z ikono Reala Sergiom Ramosom naj bi bila zagrizena sovražnika, kar pa sta oba že nekajkrat zanikala. Kljub obračunavanjem na zelenici in prek družabnih omrežij trdita, da sta v zasebnem življenju prijatelja, Pique pa je šel v tem pogledu še nekaj korakov dlje. Na zadnji tiskovni konferenci je v luči dogodkov na relaciji med Katalonijo in Španijo še enkrat poudaril, da sta z enim od simbolov Reala Ramosom dobra prijatelja.

Še več, začela bosta celo s skupnim poslom. "Prvič vam lahko povem nekaj, kar najbolje pove, kakšen odnos imava. Sodelujeva zelo dobro in pri tem sva tako daleč, da bova kmalu naredila skupen posel. Lotila se bova skupnega poslovnega projekta, o katerem boste več izvedeli kmalu. No, toliko o tem," je med drugim dejal katalonski simbol in simbol Barcelone.

Zdaj pa je španska Marca izbrskala, kakšnega posla se bosta lotila. Gre za spletni portal, ki naj bi se imenoval "Power to the Players". Nekaj podobnega v Združenih državah Amerike že obstaja, in sicer se imenuje "The Players' Tribune". Na tem portalu slavni športniki objavljajo svoje zgodbe in članke, med drugim so to storili že Cristiano Ronaldo, Ivan Rakitić, Marcelo, Kevin Durant in številni drugi svetovno znani športniki, Kobe Bryant pa je denimo na tem mestu ekskluzivno napovedal slovo od košarke.

Ramos in Pique naj bi tako odprla evropsko različico te spletne strani, kar po mnenju Marce potrjuje tudi napoved Piqueja v začetku tega leta. Katalonec je takrat dejal, da bo kmalu lansiral spletni športni medij, ki bo popolnoma iskren, odkrit in brez ene same laži.