© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.10.2017 11:08:27

BARCI se obeta (huda) KAZEN! Preiskava razkrila: Ne boste verjeli, kako je na PRAZNEM stadionu na igrišče vdrl TALE protestnik!

Marsikdo se je spraševal, od kod se je vzel. Preiskava je pokazala presenetljive izsledke.

Kot gotovo veste, je Barcelona zaradi neredov od nedeljskem referendumu o odcepitvi Katalonije svoj obračun z Las Palmasom odigrala na povsem praznem stadionu. Toliko bolj je bila zato presenetljiva 71. minuta, ko je ob drugem zadetku domačega moštva na stadionu Camp Nou na igrišče pritekel možakar v rumeni majici in se želel veseliti skupaj z ekipo. Varnostniki so ga odstranili, seveda pa je takoj stekla preiskava o tem, od kod se je vzel. 

15071361713854

Izsledki so pokazali, kar so mnogi poudarjali že na začetku. Namreč da ga ne bi moglo biti na štadionu, če ne bi imel dovoljenja domačega kluba, torej Barcelone. Uradne osebe na srečanju so ugotovile, da je mimo dovoljenje španske zveze in lige Barca izdala dovoljenje za vstop na stadion trem nepooblaščenim osebam, ki so bile zadolžene za to, da izobesijo plakat z napisom 'DEMOKRACIJA'. kar so tudi storile. 

A ena od teh oseb nato ni ostala skrita v drobovju stadiona, kot je bilo dogovorjeno, temveč je protestnik priložnost izkoristil za zelo odmeven vdor na igrišče. Očitno je torej Barcelona povsem neposredno odgovorna za dogodek, kar je zapisnik preiskave tudi jasno predstavil. To pa pomeni, da bi ponos Katalonije utegnila doleteti kazen, ta pa bi glede na okoliščine lahko bila še hujša, kot so običajno kazni za take prestopke.