© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.09.2017 13:29:11

Bayernov kotel resnično vre: Ali ta poteza vodstva kluba potrjuje, da ANCELOTTI ODHAJA?!

Reuters

Stanje v bavarskem velikanu je po sinočnji blamaži v Parizu verjetno še hujše, kot si lahko mislimo.

PSG je povsem nadigral Bayern, slavil s 3:0, hkrati pa še poglobil krizo Münchenčanov. Že v prijateljskih tekmah je bilo jasno, da nekaj ni v redu, rezulatati in predstave ekipe, ki naj bi se borila tudi za evropsko krono, so bile daleč od pričakovanih.

Igralci so večkrat rekli kakšno pikro na trenerjev račun, Carlo Ancelotti pa je očitno povsem izgubil nadzor nad slačilnico. Tako je recimo Robert Lewandowski Italijanu očital, da se je med pripravami slabo delalo na kondicijskem področju. Še bolj je Ancelottija zbodel Thomas Müller, ki je povedal, da sploh ne ve, kaj trener od njega zahteva.

Te stvari se v vrhunskih klubih nikakor ne bi smele dogajati, to naj bi bila značilnost manjših okolij, kjer so nekatere stvari zaradi različnih (predvsem finančnih) razlogov prepuščene naključju in iznajdljivosti posameznikov.

Sinočnja poteza še enega zvezdnika - Arjena Robbna - prav tako ni ostala neopažena! Nizozemec pravzaprav ni povedal nič takega, kar bi lahko vrglo senco na kogarkoli, vendar pa je s svojo potezo še kako namignil, da stvari nikakor niso take kot bi morale biti. Po porazu s PSG-jem se je namreč zavestno odpovedal odgovoru na vprašanje, ali trener uživa njegovo zaupanje, ker ni želel še dodatno 'priliti olja na ogenj', ki je zajel Bayernovo slačilnico.

Mnogi so mnenja, da poti nazaj ni več, zato naj bi bilo samo vprašanje časa, kdaj bo Ancelotti dobil naslednika. Precej možnosti je, da bo Bayern Italijana odpustil že danes, saj je za popoldan napovedan sestanek uprave kluba, kjer bo to glavna tema pogovora.