© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.09.2017 11:04:59

Cristiano Ronaldo pozna HAJDUK! Preberite, kaj je zvezdnik REALA dejal svojemu dobremu prijatelju, ko je podpisal za ta hrvaški klub

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Reuters

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo kot kaže zelo dobro pozna hrvaškega velikana Hajduk.

Vsaj tako gre sklepati po besedah Huga Almeide, nekdanjega portugalskega reprezentanta, ki je v svoji karieri igral za Porto, Werder, Bešiktaš, Anži in številne druge evropske klube, je poleti podpisal za Hajduk. Da je odlični Portugalec prišel v Split, je bilo veliko presenečenje.

"Imel sem še nekaj drugih opcij, toda všeč mi je bil projekt, ki so mi ga predstavili. Počutim se dobro, nogometa pa ne igram samo zaradi denarja," je vse skupaj pojasnil Almeida. 

almeida
Hugo Almeida
HNK Hajduk
33-letni Portugalec, ki je v svoji karieri kar 57-krat oblekel dres portugalske izbrane vrste in zabil tudi 19 golov je sicer dober prijatelj Cristiana Ronalda. In hrvaški mediji so Almeido seveda povprašali, kaj mu je zvezdnik Reala rekel, ko je izvedel, da je podpisal za Hajduk in se spraševali, ali Ronaldo sploh pozna hrvaškega velikana. 


"Najprej, za Hajduk so slišali vsi, saj gre za klub z bogato tradicijo. Cristiano mi je zaželel srečo v novem klubu, toda če sem popolnoma iskren, se ne pogovarjava veliko o nogometu, precej bolj o drugih temah," je razkril Almeida.