© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.09.2017 17:24:27

Maribor v ligi prvakov tudi na lovu za milijoni: Že ena zmaga dovolj za REKORDEN nakup v slovenskem prostoru!

www.alesfevzer.com

Jutri so na sporedu prve tekme v ligi prvakov.

Jutri zvečer se bo začel nov, skupinski del lige prvakov, v katerem bomo v prihodnjih mesecih spremljali tudi naše šampione iz Maribora, ki bodo prvo tekmo odigrali v sredo, ko v Ljudski vrt prihaja Spartak.

S tem tekmovalnim začetkom pa se bo začel, kot je že vsem dobro znano, tudi boj za milijone. Moštva lahko veliko zaslužijo in ob startu v skupinskem delu je gotovo dobro vedeti, koliko bi lahko Mariborčani zaslužili z le eno točko, zmago oziroma kolikšno nagrado so si že zagotovili samo s prebojem na to raven na tej ravni.

Ker so se uvrstili v skupinski del LP so Štajerci svoj proračun že obogatili z 12,7 milijoni evrov.

Za vsako zmago v tej fazi moštvo dobi še 1,5 milijona evrov, točka ob remiju je vredna pol milijona evrov. Že ena zmaga Maribora bi torej bila več kot dovolj za rekorden nakup v slovenskem klubskem nogometu ...

Moštva bodo z uvrstitvijo v osmino finala prejela 6 milijonov evrov, četrtfinalisti se bodo veselili še dodatnega 6,5 milijona evrov, polfinalisti bodo potem zaslužili še 7,5 milijona evrov, finalista 11, prvak lige prvakov pa bo dobil še 15,5 milijonov evrov.