© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.09.2017 13:59:55

Zakaj nihče pri rdečih vragih ne nosi sedmice? Hranijo jo za zvezdnika, s katerim je vse dogovorjeno

Reuters

Manchester United je letos z okrepljeno zasedbo dobro startal v novo sezono, a vseeno imajo prostor za še enega zvezdnika, za katerega varčujejo prostor v garderobi.

Dres s številko sedem je doslej nosilo kar nekaj velikih zvednikov kluba, med drugim tudi Cristiano Ronaldo, Eric Cantona, George Best in David Beckham.

Ravno zato dresa ne dajo kar nekomu (no, Michael Owen ga je dobil ob avanturi z rdečimi vragi, Di Maria in Depay pa nista upravičila visokih pričakovanj). Zdajšnjo pa hranijo za zvezdnika, s katerim so bili ustno že vse dogovorjeni.

To je seveda Antoine Griezmann, ki bi moral poleti za okoli 100 milijonov okrepiti vrste rdečih vragov, a je potem obrnil ploščo, ker Atletico zaradi kazni ni smel kupovati novih igralcev. Francoz se je izkazal za zvestega rojiblancosa, a očitno je s tem le prestavil neizogibno.

griezmann
Reuters

United bo že januarja, ko Atleticu prepoved poteče, ali najkasneje naslednje poletje znova krenil v boj za Francoza.

Avgusta je nekdanji agent Griezmanna Eric Olhats potrdil, da je bilo z Unitedom že vse zmenjeno za prestop, zdaj pa je za Independent agent znova spregovoril.

"Griezmann se ni čutil pripravljenega, da zapusti Atletico zaradi kazni. Bil je glavni člen moštva in je pokazal svojo lojalnost, ko niso smeli kupovati igralcev."

"Brez Fifinih sankcij bi že odšel."