© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.09.2017 12:48:33

UDARIL kot še nihče! Kar je prvi mož Bayerna naredil Lewandowskemu, OSUPNE: Mislim si vse TOLE! In ne pustimo ga v sanjski klub!

Predsednik bavarskega velikana Karl-Heinz Rummenigge je z vsemi močmi udaril po poljskem napadalcu.

Robert Lewandowski je v intervjuju za Spiegel potožil, da Bayern premalo plačuje za svoje okrepitve in da ne bo mogel držati koraka s klubi, ki so pripravljeni odšteti več in zdaj vozijo v svoje vrste največje zvezdnike. "Ne morem verjeti, da Bayern nikoli ni zapravil več kot 40 milijonov evrov za igralca. na najvišji ravni je to že dolgo povprečna cena za povprečne nogometaše, ne pa za najboljše med najboljšimi," je Poljak med drugim dejal. Obregnil pa se je tudi ob odhode nekaterih igralcev in predolgo poletno azijsko turnejo ter namignil, da razmišlja o nadaljevanju kariere drugod.

Zaradi teh besed so Poljaki kritizirali že mnogi, zdaj pa je po njem neusmiljeno udaril najpomembnejši. Predsednik njegovega kluba. "Velika škoda je, ker stvari vidi tako. Lojalnost je namreč v genskem zapisu Bayerna in je pomembna tako za nas kot za naše navijače. Imamo svojo politiko in že dolgo smo z njo zelo uspešni, Roberta pa je očitno iz tira spravil PSG. Zelo sem razočaran zardi njegovih opazk," je dejal Karl-Heinz Rummenigge in se s tem šele dobro ogrel.

Nadaljeval je: "Robert mora vedeti, da je pri nas izjemno dobro plačan za igranje nogometa, za nič drugega. Ponavljam, zelo dobro plačan. In ko pravi, da imajo v današnjem svetu nogometaši več besede, naj si pogleda svojo pogodbo. Podpisana je do leta 2021 in nima klavzule za odhod. Žal pa posluša le svojega agenta in ta mu močno škoduje. Tudi ta intervju sta naredila za našim hrbtom in z jasnim namenom vnašati nemir."

Rummenigge pa je bil neverjetno oster tudi v zaključku. "Pravi, da smo bili na predolgi azijski turneji? Naj mu povem, da je bil njegov domnevni sanjski klub Real na še daljši turneji, kar 24 dni. Že lani so bile njegove opazke nedopustne, te zdaj pa so še toliko bolj," je še zagotovil Rummenigge in poskrbel za besede, kakršnih nogometni svet na tej ravni resnično ne pomni.