© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.09.2017 09:28:57

GANLJIVO! Legenda Barce s pomočjo robota izpolnila željo bolnemu fantku, kar je sledilo, je ZLOMILO vse!

Iz katalonske prestolnice prihaja zgodba, ob kateri zelo težko zadržujemo solze. Nekdanji nogometaš Barcelone Eric Abidal je namreč na prav poseben način izpolnil željo hudo bolnemu malčku.

Nekdanji zvezdnik Barcelone Eric Abidal še kako dobro ve, kako je, ko ti življenje visi na nitki. S svojo borbenostjo je namreč prebolel tumor, še vedno pa ostaja del nogometa, trenutno je namreč ambasador Barcelone in v svoji novi vlogi je poskrbel za eno od najlepših zgodb. 

Izvedel je namreč, da je zadnja želja 13-letnega Pola, velikega navijača Barcelone ta, da bi nekoč obiskal Nou Camp. Ker je bil fant neozdravljivo bolan, tega ni zmogel storiti osebno, v tem trenutku pa se je v vse skupaj 'vmešal' prav Abidal. Fantkov računalnik je namreč povezal s prav posebnim robotom, ki ga je malček lahko upravljal preko računalnika, s pomočjo robota pa se je lahko virtualno sprehodil po kultnem stadionu in videl celotno zakulisje. Pogled na malčka, ko se mu je na ta način izpolnila želja in ko ga je Abidal tudi obiskal v bolnišnici, je bil neprecenljiv. Večje otroško veselje bi težko našli, a zgodba ni imela srečnega konca. Le nekaj dni kasneje je namreč Pol preminil, pri Barceloni pa so v njegovo čast poimenovali svojega robota. Tistega, ki mu je izpolnil še zadnjo željo v prekratkem življenju.