© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.09.2017 18:07:36

To pa je OBTOŽBA! Je trener Chelseaja Antonio Conte res glavni krivec, da je propadel dogovorjen posel?!

Reuters

V poletnem prestopnem roku je Chelsea za okrepitve zapravil dobrih 200 milijonov evrov.

Modri so imeli še nekaj načrtov, a jih niso uresničili. Pri tem pa obstaja možnost, da gre velik del krivde za to kar na račun trenerja Antonia Conteja. Italijanski strokovnjak je bil prepričan, da bo ekipo okrepil z angleškim reprezentantom Rossom Barkleyjem, a je posel na koncu propadel.

Everton je že sprejel ponudbo v višini 40 milijonov evrov in 23-letni vezist je v izdihljajih prestopnega roka v London odpotoval na zdravniški pregled.

Toda Barkley pogodbe ni podpisal in se ni preselil na Stamford Bridge, zanimive informacije glede tega pa je v svet lansiral kontroverzni angleški nogometaš Joey Barton. "Slišal sem zelo zanimivo zgodbo, kaj se je zgodilo glede prestopa Rossa Barkleyja v Chelsea. Antonio Conte je izključil telefon in nogometaševi zastopniki niso mogli stopiti v stik z njim," je dejal nekdanji angleški reprezentant. "Mislil si je, 'če se trener noče oglasiti na telefon, si me očitno ne želi', in zato se je vrnil v Everton," je dejal Barton.

Barkleyu pogodba z Evertonom poteče po koncu sezone, zato se zdi njegov januarski odhod z Goodison Parka še toliko bolj verjeten. Toda takrat bo odšel po še nekoliko nižji ceni. Zanj je zanimanje pokazal tudi Tottenham, saj je bilo kar precej govora o tem, da ga trener Evertona Ronald Koeman v tej sezoni ne vidi v udarni enajsterici.

Barkley je trenutno poškodovan, težave ima z mišico, in še ni jasno, kdaj se bo vrnil na nogometne zelenice.