© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.09.2017 14:25:34

Ponudba, ki je ne bo mogel zavrniti: Barcelona bo očitno IZGUBILA še enega zvezdnika, zaslužila pa NIČ!

Reuters

Barcelona se bo morala očitno znajti še brez enega svojih glavnih orožij.

Neymar je odšel, Barcelona pa se v tem prestopnem roku v rubriki "prihodi" ni ravno izkazala. No, za 105 milijonov, ki lahko po zaslugi različnih bonusov narastejo na 150 milijonov, je iz Borussie v svoje vrste pripeljala Ousmaneja Dembeleja, mnoge pa ta prestop ni ravno prepričal.

Želja številnih navijačev Barcelone in kluba samega sta bila Philippe Coutinho in Paulo Dybala, ki pa se na koncu vendarle nista preselila na Camp Nou. A Barcelona bo morala v naslednjem zimskem oziroma poletnem prestopnem roku pošteno zavihati rokave, saj naj bi se po koncu letošnje sezone od dresa katalonskega velikana resnično poslovil 33-letni Andres Iniesta.

Eden od dolgoletnih članov Barcelone, motor igre in član moštva, brez katerega si mnogi vseh preteklih uspehov blaugrane ne znajo predstavljati, ne bo podaljšal pogodbe, ki mu poteče po koncu letošnje sezone. 

Še več! Za njegove usluge se resno zanima Juventus, ki je pred leti na podoben način v svoje vrste pripeljal izkušenega Andreo Pirla. Odlični italijanski vezist se je stari dami iz vrst Milana pridružil kot prost igralec, takrat je bil star 32 let, Juventus pa popeljal do štirih zaporednih naslovov državnega prvaka, sam pa v Italiji osvojil tudi številna individualna priznanja.

Zdaj si pri Juventusu želijo v svoje vrste pripeljati Iniesto, ki bi s svojimi evropskimi izkušnjami prišel še kako prav, hkrati pa bi nogometaš svojo blestečo kariero nadaljeval v enem od evropskih velikanov, ki je vsako sezono med najbolj resnimi kandidati za številne lovorike. Tako na domači kot evropski sceni ...