© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.08.2017 10:49:18

GROZLJIVO: Oče igralca Evertona najprej pretepen, nato ustreljen

Reuters

Sosedski spor se je končal krvavo.

Nogometaš Evertona in reprezentant Bosne in Hercegovine Muhamed Bešić se je bil v pričakovanju dvoboja s Chelseajem prisiljen soočiti z grozljivo novico - njegov oče Meho je bil namreč ranjen v streljanju v kraju Falešići. Šlo je za prepir sosedov, spor med njimi naj bi trajal že kar nekaj časa, ob velikih količinah alkohola se je vse skupaj zaiskrilo še hitreje.

"To je bil pretep Mehe in treh bratov Suljanović ter dveh njihovih sinov. Meho je bil sam proti petim, ni imel možnosti, in bil seveda hitro premagan. Pele so pesti, vse skupaj je bilo videti grozno, a zdelo se je, da so se razmere vendarle umirile. A se niso. Senad Suljanović je v nekem trenutku izvlekel pištolo in z dvema streloma ranil Meha," je za avaz.ba povedal eden od očividcev incidenta.

Oče igralca Evertona je bil zadet v nogo in roko, oskrbeli so ga v Srebreniku. "Ni prvič, da se družini prepirata. Meho jih je v preteklosti že pogosto napadal, ko je bil v vinjenem stanju, ker naj bi si sosedi prilastili del njegovega gozda," pravijo domačini.

Meho Bešić je v četrtek obiskal sina v Splitu, kjer je Everton proti Hajduku igral povratno tekmo zadnjega kroga kvalifikacij za ligo Europa. "Muhamed mu je gotovo dal malce več denarja, zato se Meho v teh dneh ni treznil," razkrivajo prebivalci majhnega kraja.