© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2017 12:14:14

Nor katalonski napad na CRISTIANA! Morda si ni zaslužil kartona, si je pa zaslužil pet tekem! Ker njegova INTELIGENCA je ...

Nekateri res nimajo sramu, nekateri gredo pri ocenah preprosto zelo daleč. In predaleč.

Ogromno prahu je tako dvignil urednik katalonskega športnega dnevnika Sport, ki se je nadvse polemično odzval na dejstvo, da je vodstvo lige s kar petimi tekmami prepovedi igranja. Naj spomnimo, Cristiano Ronaldo je prejel prvi rumeni karton za slačenje dresa, drugi za domnevno (verjetno neobstoječe) simuliranje, po izključitvi pa je odrinil sodnika in se spravil v dodatne, še precej večje težave.

"Lahko se pogovarjamo o tem, ali je res šlo za simuliranje. Ne moremo pa se pogovarjati o tem, ali si je Cristiano zaslužil pet tekem prepovedi," je dejal in nadaljeval: "Ker njegova inteligenca je daleč od tega, kar bi morala biti na tako visoki raven. To je kazen za pomanjkanje inteligence. Le s pomanjkanjem inteligence namreč lahko dobiš rumeni karton za trapasto razkazovanje ter za slabo posnemanje Messija. In le s pomanjkanjem inteligence lahko odrineš sodnika, ko misliš, da ti je naredil krivico."

Neverjetne besede, ki bodo še močno odmevale. "Cenim njegove športne dosežke in njegovo večno lakoto po uspehu. Toda vedno sem mislil, da mu manjka inteligence in tokrat je to dokazal še bolj kot kadarkoli," je še dodal Lluis Mascaro, ki sam sebi verjetno reče gospod, a je vprašanje, ali si ta naziv zasluži.