© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2017 11:25:42

Ta pa je POBALIN! Oponašanje Messija ni bila Ronaldova ideja! Takole ga je nagovoril soigralec! (video)

Najnovejši posnetek iz prav posebnega kota je razkril celotno sekvenco Ronaldovega proslavljanja zadetka na stadionu Camp Nou.

Kar smo vedeli doslej, smo vedeli iz fotografij. Vedeli smo, da je Cristiano Ronaldo po izjemnem zadetku slekel dres in sovražnemu stadionu pokazal svoje izklesano. Vedeli smo tudi, da je pozneje proti navijačem Barcelone pobrani dres pokazal, tako kot je to aprila ob zmagovitem zadetku na prvenstvenem el clasicu storil Lionel Messi. Toda ni bilo znano, kaj se je dogajalo vmes. In če ste mislili, da je Ronaldo dres vmes zgolj pobral, se pošteno motite. 

Posnetek enega od navijačev Reala na stadionu Camp Nou namreč kaže natančen razvoj dogodkov. Ronaldo se je slekel, pokazal mišice in proslavljal s soigralci. Dani Carvajal je na tleh ležeč dres v navalu slavja brcnil, nato pa ga je prijel Marcelo in ga visoki vrgel v zrak. Na tej točki pa je bil prav Brazilec tisti, ki je dobil idejo za maščevanje Messiju. Prav on je bil tisti, ki je želel vrniti milo za drago Argentincu.

Dres je ujel, ga kot vestna gospodinja otresel, obrnil in pogladil ter ga popolnoma pripravil za izvedbo lastne ideje. Počakal je Cristiana, mu v roke porinil že povsem zravnano in pravilno obrnjeno majico ter mu več kot očitno dejal, kaj bi bilo primerno storiti. Ronaldo se ni pustil prositi dvakrat: ideja se mu je očitno zdela odlična, ponujen dres je vzel v roke in ga točno takega dvignil proti Barcinim navijačem.

Vse skupaj pa si seveda lahko ogledate v sijajnih spodnjih posnetkih, ki drugačne interpretacije ne dopuščata.