© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.08.2017 17:48:55

Soigralec v izjavi 'ubil' Mbappeja

Za Kyliana Mbappeja vlada veliko zanimanje, njegov soigralec pa je rekel, da šokiran, o kakšnih zneskih se govori v povezavi z 18-letnim Francozom.

Gre za hrvaškega reprezentančnega vratarja Danijela Subašića, ki kar ne more verjeti, da so nekateri klubi za mladeniča pripravljeni plačati toliko denarja. V javnosti krožijo tudi številke, višje od 150 milijonov evrov.

Še posebej so se za Mbappeja ogreli pri madridskem Realu, Subašić pa je na svoj način pokomentiral omenjeno dogajanje. "Pa sej fant ni vesoljec," se je v pogovoru za Sportske novosti slikovito izrazil Hrvat in nadaljeval: "Seveda je dober nogometaš, toda prišel je v ekipo, ki je igrala dobra in on je produkt tega. Bolj ko je zabijal gole, bolj se mu je dvigovala samozavest, ampak še vedno je najpomembnejša ekipa." Z naslednjo izjavo pa je presenetil marsikoga: "Prejšnjo soboto smo igrali superpokal in kaj je naredil? Nič!" Monaco je v superpokalni tekmi klonil proti PSG-ju, ki je slavil z 2:1.

subasic
Subašić predvsem upa, da Monaco v tem prestopnem roku ne bi izgubil še kakšnega pomembnega nogometaša. "Če bo Mbappe odšel, bo odšel. Kaj moremo, ampak nogomet je popolnoma ponorel, številke so nerealne, človek kar ne more verjeti. Ko je v igri tak denar, ni lakho niti fantu, ki šteje šele 18 let. Toda padel je v to dogajanje prestopov in milijonov."