© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.08.2017 18:34:26

NEVERJETNO! Takole se PSG in njegov zvezdnik zaradi Neymarja skupaj javno norčujeta iz Gerarda Piqueja!

Nekatere stvari gredo resnično predaleč. Dogajanje ob prestopu Neymarja je za to najboljši dokaz.

Ob vsem, kar se je zgodilo danes, ko je praktično postalo jasno, da se Neymar iz Barcelone seli v PSG, so se mnogi spravili tudi na Gerarda Piqueja. Saj veste, kontroverzni katalonski branilec je bil tisti, ki se je pred dobrim tednom najbolj izpostavil z objavo na družabnih omrežjih. "Ostal bo," je zapisal ob fotografiji z Neymarjem in od tedaj poslušal številne zbadljivke. Sploh pa jih, kakopak, posluša danes. 

Pri tem pa je najbolj neverjetno, da sta se nanj spravila desni bočni branilec PSG-ja Meunier, in celo uradni predstavniki pariškega kluba. Meunier je tedaj ob Piquejevi objavi zapisal: "No, tole pa se mi zdi ekskluziva pod narekovaji. Dajmo še malce počakati." Tokrat se je seveda vrnil k tistim besedam. "Torej ... kakšna ekskluziva!" se je ponorčeval iz Piqueja, ko je bilo danes jasno, kaj se dogaja. Ob tem pa dobil odgovor uradnega profila PSG-ja. 

Drži, zgolj nasmejan obrazek, ki mežika, a verjetno vam ni treba razlagati, da na tej ravni česa takega še nismo videli. Da bi se klub uradno tako ponorčeval iz nogometaša nekega drugega kluba ... to je resnično nekaj novega. Tako Meunier kot PSG pa sta šla še dlje. "Torej, kaj bo pa bo zdaj," je vprašal belgijski zvezdnik svoj klub. "Dajmo še malce počakati," pa je bil izjemno duhovit PSG. Tudi nedopustni žaljiv? presodite sami.