© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.08.2017 10:29:24

Bomba! Največja BOMBA! Neymar ekspresno zapustil trening, Barcelona pa udarila s TEMLE sporočilom ...

Reuters

Glede prestopa Neymarja k PSG-ju se je oglasila tudi Barcelona.

A Katalonci so to storili oziroma želeli storiti v tajnosti, vseeno pa je sporočilo Barcelone glede Neymarja končal v javnosti. Neymar je danes obiskal trening center Barcelone in se poslovil od soigralcev ter vodstva kluba, nato pa prizorišče po nekaj minutah zapustil.

Njegovemu prihodu in hitremu odhodu so bili priča številni novinarji, ki "kampirajo" pred vhodom, kmalu zatem pa se je prek zaprtega (a uradnega) kanala oglasila Barcelona. Slednja je sporočila, da je Neymar z dovoljenjem strokovnega štaba zapustil trening, in sicer z namenom, da bi se lahko odločil glede svoje prihodnosti, nato pa je sledilo še eno sporočilo, ki je razkrilo precej več. "Neymar je obvestil slačilnico, da zapušča klub. Poslovil se je od svojih soigralcev," je prek posebnega, a za širšo javnost zaklenjenega twitter računa sporočila Barcelona.

A Neymarja, njegove agente in PSG očitno čaka še veliko dela, saj je vodstvo španske lige napovedalo, da bo prestop blokiralo, dokler ne bodo razrešene Neymarjeve mahinacije okoli aktualne pogodbe z Barcelono in vsi vidiki finančnega fair-playja. Več o tem si lahko preberete v zgornji povezavi.

barcelona