© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2017 12:16:38

Kakšen šok, kakšen preobrat! Zares NIKOLI ne bi uganili, koga hoče Barcelona kot zamenjavo za Neymarja!

Se obeta še en velik zasuk na letošnji poletni nogometni tržnici. Po neizbežni prodaji Neymarja očitno Barcelona pripravlja neverjeten odgovor.

V zadevi Neymar se stvari zdijo jasne. Le malokdo dvomi o tem, da si brazilski nogometaž želi v Pariz in da bo tamkajšnji PSG v naslednjih dneh plačal rekordnih (celo dvakrat već od rekorda!) 222 milijonov evrov ter poskrbel za prestop stoletja. Vse resneje se zato postavlja vprašanje, koga bo Barce pripeljala namesto Brazilca. 

Najprej so se pojavila nekatera bolj plašna ugibanja, veliko se je govorilo o Coutinhu, toda očitno zvezdnik Liverpoola vendarle ni nogometaš, ki ga v Barci vidijo kot zamenjavo za igralca na tej ravni. Morda bo vseeno prišel, a najnovejše vesti govorijo, da je glavni kandidat za neposredno Neymarjevo mesto nekdo drug. 

Kot poročajo dobro obveščeni španski časniki na čelu z Marco, je izbrancu ime Antoine Griezmann. Ta je to poletje zavrnil Manchester United in z novo pogodbo obljubil zvestobo Atleticu, toda v Barceloni so menda prepričani, da lahko poskrbijo za preobrat. Velik, šokanten preobrat.

Seveda bodo imeli sredstva za plačilo odškodninske klavzule, tako da se jim z Atleticom ne bi bilo treba ukvarjati. Ob tem pa verjamejo, da lahko Francoza prepričajo, naj vendarle zapusti madridske rdeče-bele in odide na najvišjo raven naskakovati vse največje lovorike. Jasno, z Messijem in Suarezom ob sebi.