© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.07.2017 17:02:31

"Norec" se je odločil med Barcelono in Realom! Talent bo podpisal kar ŠESTLETNO pogodbo z novim klubom

Eden najbolj zaželenih posameznikov na španski nogometni tržnici je imel na mizi ponudbi obeh velikanov in je zdaj eno izbral.

Tako Barcelona kot Real sta bila pripravljena plačati 15 milijonov evrov odškodninske klavzule, kar je pravi drobiž glede na to, v kakšnega nogometaša je v zadnjem letu zrasel Dani Ceballos. Gre za veliko odkritje prejšnje sezone primere division in za uradno najboljšega nogometaša evropskega prvenstva mladih reprezentanc na Poljskem. Oba velikana sta mu nudila med in mleko, ga zasula z zlatom in mu obljubljala vse mogoče. 

Pri tem igralcu gre seveda za trik, saj je odškodninska klavzula tako nizka, ker gre za enega najbolj problematičnih igralcev. Znano je, da je na družabnih omrežjih žalil svoj klub Betis, povzdigoval rivalsko Sevillo, zmerjal tako Cristiana Ronalda kot Gerarda Piqueja in  večkrat javno želel smrt vsem Kataloncem. a vsi so mu bili pripravljeni odpustiti vse, saj gre resnično za super talenta, modernega vezista izjemnih sposobnosti.

Izbral je Real. Vzel si je teden dni za premislek in se odločil, da bo sprejel ponujeno šestletno pogodbo ter poskusil dokončno zasloveti v dresu kraljevega tedna. Uradno bo podpisal na začetku novega tedna, so pa nepreklicno odločitev že potrdili najbolje obveščeni mediji na obeh straneh. Ceballos in Betis sta na koncu zavrnila Barcelono, to priznavajo tudi katalonski časniki. Real pa bo plačal še malce več od klavzule, nakazal bo 18 milijonov.