© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.07.2017 09:35:24

Neverjetno sporočilo Barcinega predsednika Marcu Verrattiju: Nogometni svet česa tako odločnega ne pomni

Ne samo da si Barcelona želi italijanskega vezista, v tej svoji želji gre dlje kot kdorkoli v katerikoli želji.

Barca si ga je izbrala za ultimativno okrepitev zvezne vrste, to je Marcu Verrattiju dala že pred časom vedeti in to je tudi javno potrdil kar njen predsednik Josep Maria Bartomeu. Pa ne samo to. Prvi mož kluba je naredil še nekaj dodatnih korakov, ko je PSG potrdil, da nogometaša ne želi prodati, in je zvezdnika pripravil do tega, da se je za spogledovanje z Barco opravičili tako klubu kot navijačem v posebnem video sporočilu. 

Ko je videl to sporočilo in ko je videl to dogajanje, je Bartomeu po poročanju najbolje obveščenih španskih medijev preko zastopnika stopil v stik z želenim nogometašem in mu sporočil nekaj neverjetnega. "Pripravljeni smo tvegati vse. Vemo, kaj to pomeni, a do zadnjega ne bomo kupili drugega igralca na tvojem položaju. Če bo treba, te bomo čakali do 31. avgusta zvečer," so bile predsednikove besede, ki zares šokirajo.

Takega odnosa nismo vajeni, toliko ponavadi ni pripravljen tvegati nihče. Barcelona se rada pokaže kot drugačen klub in tudi tokrat je tako. Všeč ji je, da se je Verratti tako odločno odločil zanjo in za to ga želi nagraditi. Ve, da je bil nogometaš v video sporočilo prisiljen in da si še vedno želi le eno: priti na Camp Nou. Pri tem pa ga je pripravljena do skrajnosti podpreti. Tudi če se lahko na koncu precej opeče in ostane z neokrepljeno zvezno vrsto. Ki pa je nujno potrebna okrepitve!