© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.07.2017 08:36:06

Uradna objava kluba: RONALDA smo kupili! CRISTIANO: Res je, podpisal sem, tako sem se odločil! Toda ...

Ko smo že mislili, da smo v sagi o Cristianu Ronaldu videli vse, je ta konec tedna prinesel tole.

"Kupili smo Cristiana Ronalda. Pridružil se je našemu klubu," so objavil. Na uradni spletni strani kluba in na uradnih profilih na družabnih omrežjih. In ob tem dodali: "Izkoristili smo njegovo željo zapustiti Real in se dogovorili vse potrebno tako s klubom kot z nogometašem." Pri tem pa so šli še korak dlje. V naslednji objavi pa so po vseh omenjenih kanalih posredovali še izjavo velike, največje okrepitve. Da, prav ste prebrali izjavo Cristiana Ronalda.

"Res je, podpisal sem, tako sem se odločil. Izbral sem ta klub, ker ...," je dejal Cristiano in nadaljeval: "Posebej všeč mi bo povzpeti se vsako nedeljo na tukajšnji grad, vem pa, da bo trener iz mene iztisnil tisto najboljše." Nenavadno? Seveda. Pravzaprav je vse skupaj bizarno; sploh če vemo, da je s takimi objavami zablestel španski tretjeligaš Atletico Saguntino, ki je za nameček naredil reklamo sicer krasnemu gradu Sagunto nad istoimenskim mestecem. 

Gre za kraj v bližini Valencie, vodstvo kluba pa je v resnici želelo sporočiti nakup veteranskega vezista z imenom Adria Granell, ki je, če vas zanima, prišel iz kluba Guijuelo. Ob tem pa so se odločili za šalo, ki seje njim zdela dobra, marsikomu drugemu pa ne. zaradi velike zmede, ki so jo povzročili v zapisih, kot je tale (ali pa v še bolj zakritih in šaljivih), so si nakopali precejšen srd in so se zaradi dogodka že morali opravičiti vsem prizadetim.