© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.07.2017 21:28:25

Epski blefer! Lagal Barci, izdal Juve in zdaj prelomil besedo Guardioli. Namesto v City gre Alves v ...

Pa saj to je neverjetno. Dani Alves ima tisoč obrazov in tisoč prevar.

"Nikoli ni imel težav z vodstvom našega kluba. On ima zgolj težave sam s seboj," je v petek o Alvesu dejal predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. Saj veste, brazilsec je po osmih letih pri Barci zapustil Katalonijo v sumljivih okoliščinah. Krivil je klub, izkazalo se je, da je bil kriv predvsem on.

Pri Juventusu se je znašel najprej zelo slabo in nato odlično, toda po sijajnem spomladanskem delu sezone je po porazu v finalu lige prvakov sledil šokanten zaplet. Alves je začel žaliti vodstvo kluba in navijače, vse skupaj je vodilo do prekinitve pogodbe s staro damo in Brazilec je postal prost nogometaš.

Vse to tudi z namenom brezplačno podpisati za Manchester City. Dal je besedo Papu Guardioli, ki ga je leta 2008 pripeljal k Barceloni in s katerimsta osvojila vse. Dal je besedo sinje modremu klubu, vse je bilo dogovorjeno. Toda ... Očitno smo tik pred novim, verjetno ultimativnim zapletom.

Čeprav je pred dnevi dejal, da nogomet igra zaradi vsega, le zaradi denarja ne, mu je glavo zavrtela precej višje ponudba ... PSG-ja. kot poroča vedno najbolje obveščeni L'Equipe je Alves obrnil hrbet Guardioli, se več ne oglaša Manchester Cityju in bo v francoski prestolnici podpisal pogodbo s Parižani.