© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.07.2017 21:06:06

Potrjeno! Barca hoče super talenta, ki želi smrt katalonski golazni in pravi, da je Pique en navaden ...

Življenje piše čudne zgodbe in tale je brez dvoma ena od njih.

"Da, res je, lahko potrdimo. Barcelona se je oglasila pri nas, v svojih vrstah želi Danija Ceballosa," so potrdili pri Betisu, za katerega igra problematični 21-letni nogometaš, ki je navdušil v celotni lanski sezoni, še bolj pa na nedavnem evropskem prvenstvu mladih reprezentanc. Na njem je bil izbran za najboljšega nogometaša v absolutni kategoriji, čeprav je njegova Španija v finalu z 0:1 izgubila proti Nemčiji.

Že prej si je Ceballosa želel madridski Real, čeprav je mladenič v nekem tvitu Cristiana Ronalda označil za smrada, kraljevi klub pa za snobovski. No, še bolj zanimivo pa je zdaj potrjeno zanimanje Barcelone. Ceballos je namreč v svojih znamenitih tvitih počel vse: od tega, da je nosil dres Barcelone in zanjo navijal na el clasicu, do tega, da je večkrat zaželel smrt vsem Kataloncem. "Naj crknejo vsi po vrsti," in "Naj pade bomba na stadion ter pobije to golazen" je med drugim zapisal in ob neki priložnosti dodal, da je Gerard Pique najhujši med vsemi in en navaden klovn. .

Tudi sicer gre za nadvse svojevrstnega nogometaša, kajti kot član mlade ekipe Betisa je - prav tako na twitterju - na mestnem derbiju proti goreči rivalki Sevilli navijal za ... Sevillo. Pa ga bo Barci uspelo dobiti? "Storili bomo vse za to, da bi ostal pri nas. Ne samo še eno sezono, temveč še kakšno več," sporočajo iz Betisa, seveda pa bo glavno vprašanje, kaj si želi človek z zelo čudnimi željami. Za katerega pa so pri Barci prepričani, da je žaljiv le, kadar gre za odcepitev Katalonije, ne za Katalonce kot take.