© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.07.2017 16:59:54

Znan bizaren razlog, zakaj je Mourinho jezen na človeka, ki upravlja z vrečo denarja pri rdečih vragih

Reuters

Manchester United je v tem prestopnem roku vse posle opraviti pred odhodom na pripravljalno turnejo v ZDA. Ampak nekje se je zataknilo ...

Zato menda Jose Mourinho rohni po Old Traffordu, ki je želel letos imeti celotno moštvo na voljo pred odhodom v ZDA 9. julija. 

Portugalec je jezen predvsem na izvršnega direktorja Eda Woodwarda, ki skrbi za to, da se želje Joseja Mourinha spremenijo v realnost. 

Portugalec je Woodwardu naročil, da stori vse potrebno, da v klub pripelje Alvara Morato, Nemanjo Matića in Victorja Lindelöfa. Uspelo mu je zgolj pri zadnjem, medtem ko dogovora z Morato in Matićem stojita na mestu.

Zakaj? Woodward je namreč v času, ko bi moral imeti največ dela in najmanj časa, večkrat odpotoval v Novo Zelandijo, kjer si je ogledal nekaj tekem v ragbiju, namesto da bi storil vse potrebno za dokončanje odprtih poslov. 

Seveda vsi pričakujejo, da bosta Morata in Matić pristala med rdečimi vragi, a to ne bo takrat, ko bi si Mourinho želel, zato je že izrazil nezaupanje do Woodwarda in besnel v Manchestru.