© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.07.2017 08:35:10

Messi povsem šokiral: Ko pridem naslednjič v Barcelono, ga nočem videti tukaj! Ne šalim se, on ali jaz!

vszi

Nekatere zahteve prvega zvezdnika Barce so bile znane, tale pa je popolnoma presenetila.

Očitno ni razpoložen nič kaj poporočno. Na poti s poroke v Argentini na medene tedne je Lionel Messi namreč na hitro obiskal vodilne može Barcelone, rekel par kratkih o podpisu nove pogodbe, ob tem pa po poročanju številnih španskih medijev izrazil veliko začudenje nad tem, kako poteka prodaja odvečnih nogometašev. Še več, ne samo začudenje, na eni točki je sloviti Argentinec izrazil ogorčenje zaradi prav posebne (ne)prodaje.

Vse je v redu glede tega, da skuša Barcelona prodati Thomasa Vermaelena, Munirja in Ardo Turana. Pri tem sicer za zdaj ni najbolj uspešna, a se trudi, se pri oceni teh nogometašev strinja z Messijem, in ko bo veliki zvezdnik prišel naslednjič, trojice ne bo več tam. Zato pa je Messija šokiralo, da je Barcelona celo zavrnila nekaj sijajnih ponudb za portugalskega vezista Andrea Gomesa. Ne samo da ne skuša prodati, celo zavrača ponudbe.

"Ko pridem naslednjič, ga nočem videti tukaj. Ne vem, kaj vam ni jasno. Sploh se ne šalim," je po pisanju španskih časnikov zabrusi Messi in celo dodal, da so stvari tako daleč, da se lahko zgodi 'on ali jaz'. No, tako daleč verjetno ne bo šlo, Messi bo v vsakem primeru podpisal novo pogodbo, vendar pa je dal zelo jasno vedeti, da je Gomes izrazito preslab in da je delal prevelike neumnosti, da bi si zaslužil še eno priložnost, ki mu jo želi ponuditi klub.

Je sploh treba poudarjati, da je večina navijačev Barce navdušenih, saj se z Messijem popolnoma strinjajo?