© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.07.2017 14:16:25

Preobrat v zadevi Ronaldo! Cristiano se je povsem osmešil na trgu in zdaj ... uh, kdo bi si to mislil!?

Reuters

Ponedeljkov sestanek med Realom in njegovim prvim zvezdnikom bo očitno povsem drugačen, kot je kazalo še pred nekaj dnevi.

Kot poročajo najbolje obveščeni portugalski viri, ki so s svojimi informacijami celotno zgodbo tudi začeli, prihaja do velikega preobrata. Oziroma je že prišlo, saj je po teh informacijah zastopnik Cristiana Ronalda, sloviti Jorge Mendes, že poklical predsednika kraljevega kluba Florentina Pereza in mu dejal, da portugalski zvezdnik želi ostati. To pa še ni vse, očitno je preobrat v zgodi o človeku, ki si je resnično želel oditi, še nekoliko večji, kot deluje na prvi pogled. 

Kot trdijo omenjeni viri, ne gre za to, da bi si Ronaldo kaj posebej premislil. Preprosto gre za to, da v tem času na trgu ni našel kluba, ki bi bil za nogometaša v 33. letu starosti pripravljen odšteti 200 milijonov evrov; kar je najmanj, kolikor zahteva Real. Ne glede na vse se tak vložek v tako starega igralca očitno ne izplača, zato Cristianu kaj drugega kot nadaljevati v Madridu očitno sploh ne ... preostane. Lahko bi odšel le na Kitajsko, a to bi bila še večja sramota. 

Ronaldo zato jutri v Madrid ne prihaja s ponudbami, ne prihaja izsiljevati in tudi ne prihaja vztrajati pri svojem. Številni viri zagotavljajo, da prihaja precej osramočen po tem, ko sta se Perez in Mendes praktično že dogovorila vse potrebno. Zdaj bodo le poiskali skupno pot, kako vse skupaj zapakirati, primerno predstaviti javnosti in po dveh zaporednih naslovih evropskega prvaka nadaljevati skupno pot. Vključno s pravnim bojem proti davčnim oblastem in tožilstvu.