© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.07.2017 10:43:29

Ancelotti ostro kot še nihče! Naj vam povem nekaj o Lewandowskem in njegovem agentu: V idealnem svetu ...

Po vrnitvi s počitnic se je italijanski trener Bayerna oglasil v tako imenovani aferi Robert Lewandowski.

Kot smo poročali, je ogromno prahu dvignil agent odličnega poljskega napadalca, ki je pred časom dejal, da se Robert še nikoli ni počutil tako slabo in da je močno zameril tako soigralcem kot še posebej trenerju Carlu Ancelottiju. Ti naj mu namreč ne bi pomagali v boju za naslov najboljšega strelca bundeslige, medtem ko je zmagovalec Pierre-Emerick Aubameyang tako pomoč pri dortmundski Borussii menda imel.

"Robert ne more verjeti, da ni nihče naredil nič za to, da bi mu pomagali. Pričakoval je jasna navodila trenerja, vendar pa je bilo Ancelottiju vseeno. Moj varovanec je prizadet in resno mora razmisliti o nekaterih stvareh," je tedaj med drugim dejal zastopnik in celo namignil na to, da Lewandowski razmišlja o odhodu iz Bayerna. Vodstvo kluba je tedaj takoj dejalo, da kaj takega ne pride v poštev, zdaj pa je o zadevo spregovoril Ancelotti.

"Robert se mi nikoli ni potožil. Od takega moža bi pričakoval, da bi mi povedal neposredno, če bi bilo karkoli narobe. Mislim, da ne potrebuje kokodakanja svojega agenta. Očitno gre za še enega od tistih zastopnikov, ki govorijo preveč in radi nastopajo v časopisju. Ni ne prvi ne zadnji. Ne bom vam povedal, kaj si mislim o delu agenta, lahko pa rečem, da v mojem idealnem svetu ti ljudje ne bi smeli govoriti. Pa si mislite, kar si hočete," je dejal Italija.

Jasno, zelo ostre besede, za nekatere tudi preostre, toda nekako se ne moremo znebiti občutka, da bo Ancelotti z njimi požel več navdušenja kot karkoli drugega.