© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.06.2017 15:03:09

Skrajno bizarno! Nekdanji nasprotnik Dinama je v Zagreb poslal ponudbo za avtobus! Njihov odgovor ...

Od vseh ponudb, ki jih je zagrebški Dinamo v prestopnem roku dobil na svoj naslov, je vsekakor najbolj nenavadna tista, ki so jo prejeli za svoje uradno vozilo.

Medtem, ko se nogometaši zagrebškega Dinama na novo sezono pripravljajo v Moravskih Toplicah, je na njihov račun prišla skrajno nenavadna ponudba. Verjetno so klubski veljaki dvakrat preverili, ali je resnična. Iz Romunije so namreč zaprosili, če lahko za 70 tisoč evrov dobijo njihov avtobus.

Ne najnovejšega, s katerim se prva ekipa prevaža tokrat, temveč tistega drugega, starega petnajst let. V Zagrebu so resno razmišljali o tem, da bi ga prodali, očitno pa je novica dosegla tudi Romunijo. Natančneje ekipo iz Petrolula, s katero je Dinamo pred tremi leti igral v kvalifikacijah za ligo Europa, klub pa je propadel in izpadel v tretjo ligo.

Po zadnji sezoni je uspel napredovati, predsednik pa je želel ekipo nagraditi z novim avtobusom. Toda v Dinamu so se odločili, da svojega vozila ne bodo prodali, temveč bodo z njim raje prevažali mlajše selekcije.