© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.06.2017 08:31:29

Dybala 7-letniku, ki se je zbudil iz kome: Važno je, da si ti zmagal! Tole je zate! In obljubim...(foto)

Reuters

Imenitna gesta zvezdnika Juventusa, ki je razočaral na finalni tekmi lige prvakov, a navdušil dober teden po njej.

V stampedu, ki je na torinskih ulicah ostal ob razočaranju med nedavno finalno tekmo lige prvakov, je bil med tistimi, ki so jo odnesli najslabše, 7-letni Kelvin. Njegovo življenje je viselo na nitki, skoraj ves teden dni je bil v komi, na trenutke je resnično kazalo zelo slabo. Toda sreča je bila na malčkovi strani. Njegovo stanje se je malodane čudežno izboljšalo, zbudil se je iz kome in zdravniki zdaj pravijo, da bo z njim vse v najlepšem redu. 

To je zelo razveselilo tudi zvezdnika Juventusa Paula Dybalo, ki je znan po ganljivi življenjski zgodbi; odraščal je brez staršev, preživljal noči jokajoč v kopalnici in zrasel v mirnega, skromnega, vse prej kot konfliktnega nogometaša. Kot tak je vedno pokazal izjemen občutek za soljudi in tudi tokrat se je odzval prvi. Zdravniki mu sicer še ne dovolijo obiska pri malem Kelvinu, zato ga je zaenkrat poklical po telefonu, mu poslal darilo in mu obljubil obisk ob prvi mogoči priložnosti.

dybala

"Tudi če bom na počitnicah, pridem. Kelvin mi je dejal, naj pridem čim prej, da ga bom naučil postati tako dober. A v resnici mora on kaj naučiti mene. On je navijal za nas, mi pa smo izgubili. Jaz pa sem navijal zanj in on je zmagal, kar je najbolj pomembno," je dejal Dybala, poslal podpisan dres in tudi že prejel dodatno zahvalo. iz bolnišnice je namreč prišla ta fotografija, na željo staršev z zakritim obrazom malega (ne)srečnika.