© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2017 17:19:46

Argentinski zvezdnik si je z nedolžno šalo nakopal bes Kitajcev

Nekdanji as PSG-ja Ezequiel Lavezzi se je na Kitajskem želel narediti Kitajca, a se to ni izkazalo kot najbolj posrečeno.

Nogometaš ekipe Hebeiiz kitajske Superlige je na enem od fotografiranj z roko razvlekel svoje oči, da je izgledal kot Azijec in svojo potezo kmalu obžaloval. Nakopal si je namreč jezo in užaljenost te velike nacije, zaradi česar se je moral opravičiti.

»Na zahtevo kitajske lige smo se morali pred sezono fotografirati. Dobili smo določena navodila, sam pa sem želel fotografije narediti čim bolj zabavne. Nisem imel nobenega namena užaliti kitajski narod in nasploh ni bilo v tem nobenega slabega namena. Tu sem srečen, na Kitajskem mi je lepo, vsakdo je prijazen do mene, zato tu zelo uživam živeti,« je vznak sprave zapisal Lavezzi, ki se je na Kitajsko preselil januarja lani iz Pariza.

Oglasili so se tudi iz njegovega kluba Hebeia: »Velikokrat je pokazal, da ljubi Kitajsko. Govorili smo z njim in zatrdil nam je, da ni imel nobenega slabega namena. Kot klub se opravičujemo zaradi nesporazuma.«