© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
14.05.2017 12:11:27

Ko je bil Morata na dnu in v solzah, ga je s tem nasvetom rešil veliki Buffon: Potegnil me je na stran in dejal ...

Vratar Juventusa Gigi Buffon in Alvaro Morata sta v Torinu stkala prav posebno vez.

Tretjega junija si bosta v finalu lige prvakov stala na nasprotnih straneh, a italijanska legenda Gianluigi Buffon in španski napadalec Alvaro Morata sta v Juventusu stkala prav posebno vez.

V prejšnjih dveh sezonah sta bila soigralca, Buffon pa nikoli ni skrival, da mu je Španec kot igralec zelo všeč. Ko se je vrnil k Realu, je bil zelo razočaran, saj je bil prepričan, da bi se že tako zelo talentirani Morata pri Juventusu razvil v izjemnega nogometaša.

Buffona pa zelo ceni tudi Morata, ki je v enem obdobju pri Juventusu preživljal težke trenutke. Po enem od treningov so ga zaradi slabih predstav premagale solze, na pomoč pa mu je z nasvetom priskočil nihče drug kot izkušeni Buffon. Te besede si bo 24-letni španski nogometaš zapomnil za vse življenje.

"Ležal sem v sobi za masažo, poleg mene je bil Gigi Buffon. Po koncu terapije me je povlekel na stran in mi dejal, da če si želim jokati, naj to storim doma. Dejal mi je, da bodo tisti, ki bi me želeli videti takšnega, veseli, tisti, ki mi želijo dobro, pa žalostni," je dejal Morata, ki se tega nasveta drži še danes ...