© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.05.2017 11:56:35

Arsene Wenger želi ostati in na Emirates pripeljati nogometaša, ki je bil lani želja vseh največjih klubov

Arsenal bo očitno tudi v prihodnje igral pod taktirko Arsena Wengerja.

Že več mesecev se namiguje o tem, ali bo Arsene Wenger še podaljšal svoje bivanje pri Arsenalu ali pa bo slednjega končno zapustil. Sunday Express zdaj poroča, da bo Francoz v kratkem podpisal novo pogodbo in še podaljšal svoje bivanje pri topničarjih, hkrati pa naj bi mu uprava kluba že zagotovila 55 milijonov funtov za nakup dveh nogometašev.

Prvi je Ben Gibson, 24-letni branilec, ki nastopa za Middlesbrough, drugi pa lani izjemno vroči Riyad Mahrez. Zvezdnik Leicestra je bil po koncu pretekle sezone tarča pravzaprav vseh največjih evropskih klubov. Menda ga je snubila celo Barcelona, toda 26-letni v Franciji rojeni reprezentant Alžirije je kljub temu ostal pri lisicah.

No, letos bi vendarle lahko zamenjal delodajalca, sploh po precej skromnejši sezoni Leicester Cityja. Na to je namignil tudi nogometaš sam, ki je za Sky Sports povedal: "Čeprav sem precej razmišljal o svoji prihodnosti in bil sprva celo odločen, da bom odšel, sem vseeno ostal in tega ne obžalujem. To je bila dobra izbira. Za zdaj o poletju še ne razmišljam, naj bo najprej konec sezone, potem bomo videli. Dejstvo pa je, da bi rad vsako leto igral v ligi prvakov. Rad bi bil v velikem klubu in rad bi osvajal lovorike. To je moj cilj."

mahrez