© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.05.2017 14:18:15

Kraljeva razprodaja: Real naj bi zapustila dva velikanska zvezdnika, prvi ima že sklenjen ustni dogovor!

Real Madrid bi lahko v tej sezoni osvojil dvojno krono, kljub temu pa se bojda obetajo velike spremembe v moštvu.

Vsaj če gre verjeti španskim medijem. Katalonski Sport namreč poroča, da naj bi Real zapustila dva velika zvezdnika kraljevega kluba. Dva nogometaša, za katera je Real Madrid plača velikansko odškodnino.

Da bo James Rodriguez zapustil Santiago Bernabeu, je logično. Kolumbijski superzvezdnik je izjemno nezadovoljen s svojo minutažo. Zinedine Zidane nanj nikakor ne računa resno, zato bo James srečo poiskal drugod.

Sport poroča, da naj bi bil Kolumbijec ustno že dogovorjen za prestop na Otok k Manchester Unitedu. Rdeči vragi so bojda pripravljeni plačati odškodnino v višini 80 milijonov evrov, kolikor za Jamesa zahtevajo Madridčani, hkrati naj bi kolumbijskega čarovnika na Old Traffordu že čakal dres s številko 10, ki naj bi mu jo prepustil Wayne Rooney.

To pa še ni vse. Real naj bi zapustil tudi Gareth Bale, ki ima v tej sezoni številne težave s poškodbami. Valižan naj bi kar sledil svojemu soigralcu Jamesu in tudi on okrepil Manchester United. Jose Mourinho bo torej kot vse kaže kupoval pri svojem nekdanjem klubu ...