© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.05.2017 08:01:26

Fantastični Karim Benzema in njegova velemojstrovina. Še Zidanu ni bilo nič jasno! (video)

Reuters

Francoski zvezdnik navdušil s preigravanjem, ki ga občuduje ves svet.

Atletico je umrl pokončno, v finalu lige prvakov pa bo igral Real, ki ima priložnost, da 3. junija v Cardiffu proti Juventusu postane prva ekipa, ki je ubranila naslov v najprestižnejšem tekmovanju. Zadnji evropski dvoboj na stadionu Vicente Calderon je zaznamovalo nekaj trenutkov, med tistimi, ki najbolj izstopajo pa je gotovo mojstrovina Karima Benzemaja v 42. minuti, po kateri je zaposlil Tonija Kroosa, Jan Oblak je njegov strel odbil, žogo pa je v mrežo za 2:1 pospravil Isco in razblinil dvome glede skupnega zmagovalca.

Zdelo se je, da je francoski zvezdnik na levi strani v izgubljenem položaju, da obkrožen s tremi nasprotnimi igralci nima kam, toda potem je sledilo preigravanje, ki vzame dih in ga občuduje ves nogometni svet. Upravičeno! Za takšno potezo res kapo dol, gospod Karim Benzema.

Navdušenja ni skrival tudi trener Reala. "Ni mi jasno, kako mu je uspelo. Nogomet niso samo goli. On to ve, toda Karim ima veliko drugih stvari, ki jih počne fantastično. Imel je tudi priložnosti, da bi zabil, žal mu ni uspelo, a nič zato. Vsa ekipa je bila odlična," je dejal Zinedine Zidane.