© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.05.2017 16:16:58

Vratar Arsenala igralcu odsvetoval odhod k Arsenalu (video)

Poljski reprezentančni vratar Wojciech Szczesny, ki je kot član Arsenala trenutno na posodi pri Romi, je po novem tudi zabavljač. "Szczesny Show" je ime njegovi oddaji, v prvem delu pa je gostil svojega soigralca Radjo Nainggolana.

Belgijski reprezentant je razkril marsikaj o sebi, govoril je tudi o svojem nadimku "nindža" pa o svoji neobičajni pričeski. Ko je beseda nanesla na strogo nogometna vprašanja in njegovi karieri, ga je Poljak vprašal, zakaj je lani poleti ostal v Rimu.

Nainggolan je pojasnil, da ima rad večno mesto in življenje v njem. Sicer se je za njegove usluge zanimal Chelsea, vendar je raje ostal pri Romi. "No, če bi se kot interesent pojavil Arsenal, bi se morda odločil za prestop. Nekoč bi rad igral v tem klubu," je dodal.

Szczesny mu je (v posnetku pri 5:40) odvrnil, naj nikoli ne odide v Arsenal, naj raje podaljša pogodbo z Romo za vsaj pet let. "Mislim, da tu opravljaš zelo dobro delo. Čeprav te nimam preveč rad, ne mislim, da si slab igralec," se je na koncu pošalil 27-letni Poljak, ki je bržčas vsaj nekoliko razjezil svoje delodajalce v Londonu, kamor naj bi se vrnil to poletje.