© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2017 13:26:30

Neumnost trenerja! Norost predsednika! Barcelona toži Malago, ker namerava prepustiti naslov ... Realu!?

Bo v Španiji izbruhnil velik škandal, povezan z zadnjim prvenstvenim krogom?

Real bo v njem gostoval pri Malagi, začelo pa se je zapletati z zelo neposrečenimi izjavami njenega trenerja Michela, seveda igralske legende madridskega kraljevega kluba. Jasno, gre za izjave, ki so povezane ravno s to potencialno odločilno tekmo zadnjega kroga. 

"Sem precej bolj madridist kot Valdano," je v šali dejal Michel, ko so ga vprašali, ali bi lahko ponovil neverjetno zgodbo Jorgeja Valdana, prav tako Realove legende, ki je na začetku devetdesetih let kot trener Tenerifeja v zadnjih krogih Realu vzel kar dva državna naslova.

Michel je hitro dodal, da je šlo za šalo in da namerava biti skrajni profesionalec, toda iz Katalonije se je nanj vsulo vse mogoče. Tudi zahteve po hudi kazni in odstavitvi, ker naj bi kršil vsa mogoča določila športnega obnašanja.

No, stvari pa so se še precej bolj zaostrile danes zjutraj. "Ker lažejo o našem trenerju, katalonski izmečki ne bodo niti povohali naslova," je na twitterju zapisal prvi mož Malage Abdullah Al-Thani in sprožil pravi vihar.

V Barceloni so ogorčeni, stekel je že postopek tožbe na vse najvišje španske športne sodne institucije in veliko vprašanje je, kako se bo zadeva nadaljevala. Najbolje pa je, da sami presodite, ali je Katalonce pri tem treba razumeti.