© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2017 11:26:21

Henry boleče iskren: Za Tottenham je dovolj dober samo en igralec Arsenala

Thierry Henry je ena največjih legend londonskega Arsenala, toda te besede na njegov status božanstva v tem delu Londona ne bodo vplivale blagodejno.

Francoz je pred severnolondonskim derbijem med Tottenhamom in Arsenalom (v nedeljo ob 17.30) dejal nekaj, s čimer si pri navijačih Arsenala zagotovo ne bo nakopal simpatij, pri Tottenhamovih kakopak pač. Po njegovem mnenju je iz moštva Arsena Wengerja samo Alexis Sanchez dovolj dober, da bi brez pomislekov prišel v prvo postavo Tottenhama.

»Kot Arsenalovemu človeku mi je v tem trenutku težko. Ampak treba je biti pošten. V tem trenutku bi v ekipo Tottenhama lahko uvrstili samo Sancheza, brez da bi se ljudje spraševali: 'Kako se je on znašel zraven?' Pri vseh ostalih bi bili že dvomi,« je dejal Henry in dodal, da to ne pomeni že vnaprej, da se bo Tottenham veselil zmage.

Ostroge se s Chelsejem borijo za naslov prvaka (za njimi zaostajajo štiri točke in imajo s tekmo manj osem točk naskoka pred tretjeuvrščenim Liverpoolom), medtem ko je Arsenal na šestem mestu za štiri točke oddaljen celo od lige prvakov.