© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
09.04.2017 08:23:28

Velikanski šok: Ali bo moral Neymar izpustiti el clasico?! (video)

Reuters

Zvezdnik Barcelone bo moral izpustiti naslednjo tekmo Barcelone, pod vprašajem pa je tudi njegov nastop na el clasicu.

Za Barcelono in Neymarjem je tekma za v pozabo! Barcelona je v boju za naslov španskega prvaka doživela boleč udarec, saj je izgubila na gostovanju pri Malagi (0:2), za nameček pa od 65. minute igrala brez brazilskega zvezdnika Neymarja, ki je prejel rdeči karton.

Povsem jasno je, da se bo moral katalonski velikan na naslednji tekmi španske lige znajti brez Brazilca, v 32. krogu na Camp Nou prihaja Real Sociedad, pod vprašajem pa je njegov nastop na težko pričakovanem el clasicu. Ne zaradi poškodbe, vodstvo lige naj bi pod drobnogled vzelo njegovo obnašanje.

Že pri prvem rumenem kartonu, ki ga je dobil zaradi težav z obutvijo oziroma zavlačevanja, je ostro protestiral, v drugem polčasu pa si je zaradi prekrška prislužil neposredni rdeči karton. Sam je bil mnenja, da je bila to prestroga sodniška odločitev, ob odhodu z zelenice pa je četrtemu sodniku namenil sarkastičen aplavz. Ravno to potezo naj bi zdaj pod drobnogled vzelo vodstvo lige, ki bi mu lahko naložilo dodatni dve oziroma tri tekme kazni.

Še več, ena od španskih radijskih postaj celo poroča, da sploh ni vprašanje, ali bo dobil kazen, ampak naj bi bilo vprašanje le, ali bo to dve ali tri tekme. V tem primeru bo Neymar izpustil omenjeni dvoboj z Realom, ki bo na sporedu 23. aprila na stadionu Santiago Bernabeuu. To bil bil vsekakor hud udarec za Barcelono ...