© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.04.2017 11:34:18

James Rodriguez z groznimi žaljivkami nad Zinedina Zidana (video)

Kolumbijski superzvezdnik pri Realu ne preživlja najlepših časov.

Glede na astronomsko odškodnino, ki jo je Real Madrid plačal Monacu za Jamesa Rodrigueza, bi moral biti Kolumbijec eden najpomembnejših nogometašev kraljevega kluba, a je namesto tega bolj kot ne samo nogometaš za rotacijo.

Velikokrat se James znajde na klopi za rezervne nogometaše, tudi ko dobi priložnost od prve minute, pa ga trener Reala Zinedine Zidane po navadi zamenja. Nič drugače ni bilo niti v sredo, ko se je francoski strateg odločil, da spočije številne svoje superzvezdnike (Ronalda, Balea, Kroosa, Modrića, Benzemaja ...) in je posledično James začel v začetni enajsterici. 

Čeprav je bil Kolumbijec odličen, dosegel je zadetek in prispeval še asistenco, ga je Zidane v 72. minuti poklical na klop, namesto njega pa v igro poslal Isca. Francozova odločitev pa je Jamesa povsem razbesnela. "Je*em ti ma*er!" je še na igrišču sporočil Zidaneu, takoj za tem pa dodal: "Nikdar mi ne daš cele tekme!" 

Zidane Jamesovih besed verjetno na igrišču ni slišal, so ga pa po tekmi z njimi seznanili španski novinarji. "Nisva se pogovarjala o tem, je pa to normalna reakcija. Vsakdo si želi igrati 90 minut, zato se takšne stvari lahko zgodijo. Je pa zdaj vse to za nami, zapomnil si bom le to, da je James odigral dobro tekmo," je dejal Zidane.