© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.11.2016 12:55:22

Pri Interju bodo igralci plačali prezgodnje slovo od Evrope

Reuters

Četrtek je vsem, ki so na kakršenkoli način povezani z milanskim Interjem, prinesel novo veliko razočaranje.

Črno-modri so v petem krogu lige Europa v gosteh izgubili s Hapoelom Beer Shevo (3:2), kar je pomenilo, da bodo tekmovanje končali že po skupinskem delu. Na petih tekmah so samo enkrat zmagali in kar štirikrat igrišče zapustili sklonjenih glav. Omenjeno srečanje je Samir Handanović zapustil v 69. minuti, ko je prejel drugi rumeni karton in moral predčasno pod prho.

S tremi osvojenimi točkami so prikovani na dno lestvice skupine K, tretji Izraelci so jih zbrali sedem, enako kot drugouvrščeni Southampton, medtem ko je vodilna praška Sparta z dvanajstimi nedosegljiva za vse. In prav v zadnjem krogu bo Inter gostil češkega predstavnika.

handanovic
oda prezgodnji izpad iz Evrope se bo pri Interju še kako poznal. Italijanski mediji poročajo, da bo zaradi tega klub utrpel škodo v višini 15 milijonov evrov, kar bo skušal nadomestiti z zimsko (raz)prodajo nogometašev.

Tako naj bi se po poročilih iz zahodne soseščine na seznamu za prodajo znašlo pet nogometašev. Pri Interju naj bi se bili v zameno za določeno denarno nadomestilo pripravljeni odreči napadalcem Stevanu Jovetiću, Jonathanu Biabianyju in Gabrielu, vezistu Felipeju Melu in branilcu Davideju Santonu.