© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.11.2016 12:45:09

Marca bo ob derbiju izšla s 6 različnimi naslovnicami, Hrvaška premagala Slovenijo

Madridski športni časopis bo na sobotni dan velikega mestnega derbija izšel z revolucionarnim pristopom.

Kultna Marca bo imela 6 različnih naslovnic. Z enakim naslovom 'Danes je poseben dan' bo mogoče kupiti enak časopis s po tremi glavnimi junaki iz vsakega od klubov na prvi strani. Kandidirali so vsi člani obeh madridskih ekip, izbirali pa so navijači.

In kako so izbrali? Povsem pričakovano sta v glasovanju na Realovi strani prvi dve mesti osvojila Cristiano Ronaldo in Gareth Bale, medtem ko sta prav tako povsem pričakovano na Atleticovi strani prvi dve mesti osvojila Fernadno Torres in Antoine Griezmann.

Zelo zanimiv pa je bil v obeh primerih boj za tretje mesto. Nekoliko presenetljivo je na rdeče-beli strani slavil in s tem dobil svojo naslovnico belgijski nogometaš Yannick Carrasco, ki je za las pustil za sabo nekaj drugih kandidatov, tudi našega Jana Oblaka.

14793690888292

Medtem pa so svojo naslovnico dobili naši južni sosedi Hrvati. V boju za tretje mesto je namreč močno konkurenco premagal njihov prvi zvezdnik Luka Modrić. Jutri boste v španskih trafikah lahko izbrali tudi naslovnico z njegovo podobo, ali pa ste boste odločili za katero od preostalih petih.