© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.11.2016 11:17:58

Iz tega fanta še nekaj bo: Najbolj simpatičen motivacijski nagovor vseh časov! (video)

Vzelo vam bo sapo in usta se vam bodo razlezla v širok nasmeh. Argentinski fant je upravičeno postal svetovna uspešnica.

Kapetan otroške ekipe Newell's Old Boys, fantič z imenom Massimiliano Pariente, je že pri 10 letih zvezdnik. Razlog za to pa je posnetek njegovega nagovora, ki je obnorel Argentino in se hitro širi po svetu. Nič čudnega, ko pa gre resnično za nekaj neskončno simpatičnega. 

Fantič je okoli sebe zbral vse svoje soigralce in jim skrajno zagrizeno razložil, kako se morajo boriti na prihajajoči tekmi proti največjemu lokalnemu rivalu Rosariu. V to je resnično vložil neprimerno več, kot bi človek pričakoval od 11-letnika in poskrbel za neverjetne prizore. 

Posnetek vas bo navdušil ne glede na to, ali razumete špansko. Da bi še bolj uživali, pa naj vam na kratko povzamemo: fant poziva, naj soigralci dajo vse od sebe, se borijo na vso moč, dajo svoj maksimum za ta dres in vložijo vsak košček svojega srca. 

"To je tekma, ki bo kronala vse, kar delamo celo leto. Dajmo vse od sebe, vse za ta dres, ki je večji od česarkoli. Borimo se kot levi, a se na koncu objemimo kot prijatelji ne glede na rezultat," je med drugim dejal pred tekmo, ki se je končala z izidom 0:0, a je Newell's s tem izidom postal zmagovalec turnirja. Kaj pa drugega!