© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.11.2016 09:51:46

Pique na Wembleyju izvedel, da naj bi bil na teniškem dvoboju (video)

Branilec Barcelone se je znova našel v zobeh navijačev španske reprezentance, tokrat povsem neupravičeno.

Na internetu je namreč zaokrožil posnetek, kako naj bi si Katalonec raje kot prijateljsko tekmo na Wembleyju med Anglijo in Španijo ogledal teniški dvoboj zaključnega turnirja sezone v londoski O2 Areni

Informacija je bila seveda netočna, kajti Pique je sedel v loži Wembleyja in spodbujal svoje reprezentančne soigralce, toda španski navijači so na družabnih omrežjih branilca Barcelone vseeno raztrgali. 

Novica je na splet prišla ravno v času, ko je tekma med Anglijo in Španijo še potekala. Takoj se je začela nova gonja proti Piqueju, ki je kaj hitro vse skupaj opazil na svojem mobilnem telefonu. Vidno razburjen je začel vsem okrog sebe kazati, kaj se o njem piše. Nekaterim njegovim soigralcem (Santiju Cazorli, Pedru, Lucasu Perezu) se je vse skupaj zdelo izjemno smešno, Pique pa ni mogel verjeti svojim očem.

Še preden se je tekma končala (v 86. minuti) se je dolgoletni španski reprezentant odločil, da mora čim prej priti do garderobe, se pokazati španskemu selektorju Julenu Lopeteguiju, mu vse pojasniti in mu dokazati, da ni na teniškem dvoboju, temveč na nogometni tekmi. 

Reprezentančni soigralci so ga sicer prepričevali, da naj se do garderob spusti po zadnjem sodnikovem žvižgu, toda Pique ni želel tvegati. Ložo je zapustil pri izidu 2:0 za Anglijo in zamudil oba zadetka svojih reprezentančnih soigralcev, kajti tekma se je končala z 2:2. 

Se je pa Pique uspel pogovoriti s španskim selektorjem, mu pojasnil stvari, tako da ima zgodba vseeno srečen konec. 

Vse reakcije, celotno zgodbo si lahko ogledate tudi v videoposnetku, ki je na voljo TUKAJ.