© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.10.2016 17:11:26

Oblakovemu klubu pravo bogastvo? Toda v zameno za zvezdnika …

Profimedia

Bo Atletico iz Madrida ostal brez svojega ključnega nogometaša?

Ni nemogoče, da bo v blagajno kluba, pri katerem si kruh služi tudi prvi vratar slovenske reprezentance in najboljši čuvaj mreže španskega prvenstva Jan Oblak, že kmalu prišlo ogromno dodatnih milijonov evrov. Toda če se bo to res zgodilo, bo Atletico ostal brez svojega morda celo najboljšega nogometaša.

Da je Antoine Griezmann vroč nogometaš, ni dvoma. Francoz navdušuje v Madridu, igra tako dobro, da se z njim spogledujejo številni velikani. Predvsem pa ga želi medse zvabiti klub iz njegove rodne domovine. Pri Paris Saint Germainu se za napadalca zanimajo že nekaj časa, zdaj menda nameravajo narediti ključni korak v bitki zanj.

Kot poročajo tuji mediji, so Parižani pripravljeni globoko seči v denarnico za Oblakovega soigralca. PSG bo menda zanj plačal odkupno klavzulo, ki znaša kar okroglih 100 milijonov evrov. Da si to lahko privošči, ni dvoma. Da bi bil Atletico potem brez moči, je prav tako kristalno jasno. Toda ključno vprašanje je: se je Griezmann pripravljen preseliti iz močne la lige in se preseliti v precej manj kvalitetno in razburljivo ligue 1? Bomo videli …

griezmann