© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
25.10.2016 17:03:43

Bayern bo ubil tri muhe na en mah

Reuters

Bayern počasi sestavlja igralski mozaik za prihodnost, med drugim naj bi bili tik pred podaljšanjem pogodbe trije zvezdniki bavarskega kluba.

Kot poročajo poljski mediji naj bi 28-letni napadalec Robert Lewandowski v kratkem podaljšal pogodbo z münchenskim Bayernom vse do leta 2021. Pogodba naj bi mu letno navrgla kar 15 milijonov evrov, s čimer naj bi bil skupaj s Thomasom Mullerjem ne le najbolje plačani član kluba, ampak celotne lige.

V letošnji sezoni je poljski reprezentant na trinajstih tekmah v dresu bavarskega velikana zabil deset golov. Dolgo se je sicer govorilo, da si želi Lewandowski športno kariero nadaljevati v Madridu. A...

In ne le to, svoje bivanje na Bavarskem naj bi še za dve leti podaljšala tudi Franck Ribery in Arjen Robben, katerima bi se sicer po koncu letošnje sezone sicer iztekla pogodba. Po novi pogodbi bo priljubljena naveza "Robbery" na Allianz Areni ostala vsaj do junija 2019.

Podaljšanje naj bi prvotno obelodanili konec novembra na vsakoletnem srečanju članov kluba, a kot vse kaže bo novica uradno potrjena že nekaj tednov prej.