© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2016 13:48:51

Ganljivo: Darijo Srna spregovoril o umrlem očetu in zajokal (video)

Kapetan Šahtarja in nekdanji kapetan hrvaške nogometne reprezentance je v času evropskega prvenstva izgubil svojega očeta, na katerega je bil izjemno navezan.

Odlični desni bočni nogometaš je zmeraj poudarjal, kako velik vpliv je imel njegov oče nanj in na njegovo kariero. Zdaj se je v intervjuju za bosansko televizijo razgovoril o svojem preminulem očetu in ob tem ni mogel zadržati solz. 

"Moj oče je bil velik človek. Imel je dve ljubezni, Bosno in Hrvaško. Kolikor je bil ponosen name in na hrvaško reprezentanco, tako zelo mu je bilo žal tudi, ko je Bosna izgubila," je zgodbo o svojem očetu začel Darijo Srna. 

Ko je spregovoril o tem, kako pomemben je bil v njegovem življenju, pri vzgoji in pri karieri, so nekdanjega kapetana hrvaške reprezentance premagala čustva: "To je človek, ki je v moji karieri odigral najpomembnejšo vlogo. On in moja mati. Težko je bilo pri 15 letih oditi v Split. Imel sem občutek, kot da grem v Afriko. On je bil tisti, ki me je pregovoril. Ko sem videl, koliko on dela, koliko stvarem se mora odreči, nisem imel druge opcije, kot da uspem. Uspeh je bila edina možna pot."